Dag 1

Jag har bestämt mig för att skriva varje dag i 30 dagar. Jag känner ett trängande behov av att göra det och en längtan till att ge mig själv det utrymmet, varje dag. Idag får bli den första dagen för detta. Det här blir bra, för jag vet att ni kommer hålla koll på mig. Att det blir gjort. Tack för det <3

 

Ibland blir det kanske långt, ibland kort. Ibland tråkiga vardagliga ting, andra dagar djupa filosofiska funderingar. Jag vet faktiskt inte vart detta ska ta mig. Men det är just det, att detta får tar mig precis dit det vill. Jag följer bara med.

 

Idag är det mulet i Sulviken, nästan alla löven har ramlat av träden. Kylan tränger sig på och det gör mig glad. Den är välkommen. Jag har lite dåligt samvete för att jag inte kört hundarna varken idag eller igår. Försöker lura mig själv med tanken att det är ok. Men jag tycker ju egentligen inte att det är ok. För det är bland de bästa jag vet och det är inte ok att jag berövrar mig själv från den upplevelsen. Den här veckan är tuff. Det är många saker som väntar på att göras på egentligen alldeles för lite tid och just därför borde jag sätta på mig pannlampan, musik i öronen och dela mörkret med hundarna ett par timmar. De är ofta lösningen på alla mina stressproblem.

 

Kanske jag smyger ut inatt. Kanske inte. Imorgon vet vi.

#1 - - Gudrun:

Och om det är något jag kan hjälpa dig med, så vet jag ju att du säger till ❤️
Kram