Frost

Jag hade inte tänkt göra ett blogginlägg om Frost. Orkade inte gå igenom den känslomässiga resan, riva upp, påminnas, ett hjärta som går itu igen.

Så gick jag av en slump in och tittade på statistiken för bloggen. En dag i slutet på augusti så var det en statistik pelare högre än någon annan. Besökarna toppade och för en sekund funderade jag på varför de blivit en sådan anstormning av bloggbesökare just den dagen, hade inte ens postat ett inlägg. Så insåg jag. Det var 1 års dagen för Frost bortgång.

Det är helt otroligt. Så mycket kärlek. Så här är han Frost.

 Min kollega, bästa vän, partner in crime. Sägnen om dig bara växer. Elever som aldrig mött dig lyssnar med spänning om alla Frost historier. Du dyker upp i var och varannan undervisnings powerpoint. Varje dag ser jag dina tandmärken i brödskåpet, från eftermiddagen du tänkte ta dig en smörgås.

Märken som jag svor över. Hur snyggt är det där då?! I fina träskåpet satt tydliga märken efter envisa tänder, handtaget i metall lite böjt. Klassisk ”Frost trademark”. I was here. Idag gör märkena ingenting, idag påminner de mig om the one and only.

Tö är hos honom nu, det känns ändå bra. Att de är tillsammans igen. Mina pajasar. Ying och Yang är återförenade.  Deras frånvaro märks ännu. Fortfarande kan jag vänta mig Frost i hundgården, fortfarande känns de konstigt att jag inte ska få höra hans upprörda stämma över att det blåser ute, för att jag gjort något i fel ordning, lagt något på fel ställe.  Det var så viktigt att saker gjorde rätt och som det var planerat. Oerhört komplex personlighet som lärde mig massor, om hundar, livet och mig själv.

Hans minnesfilm finns på youtube. Den har 720 unika visningar. SJUHUNDRATJUGO.

(Klicka här för att se filmen)

Frost, du må inte vara här i fysisk form. Men du är här ännu. På så många vis.

#1 - - Carina:

Herregud gråter floder varje gång jag ser den filmsnutten.
Minns känslan av overklighet när jag fick ditt sms att han inte fanns ibland oss längre.

Så speciell kille <3<3<3

Svar: <3
Sandra

#2 - - Elisabeth:

Det är tungt att tänka på och lite märkligt att Tö gick efter honom så snart, båda alldeles för unga för att lämna oss. Men jag tror de är lyckliga tillsammans där uppe någonstans.
Love