Vart börjar man?

Går alldeles för lång tid mellan mina besök här. Saknar det. Skrivandet. Utloppet. Stunden att samla sina tankar och känslor för att sätta ord på dem. Vet inte vad jag ska skylla på, livet kanske. Har jämnt upp att hinna med det.
Vart ska vi börja? Fröya är dräktig, i slutet på maj så blir det små malamutebebisar i huset igen. Längtar. Ultraljudet visade inte på så många, men hon börjar trots alls bli rund om magen. Så vi får väll se hur många som huserar där inne.
Tova flyttar snart in i sitt egna rum, rätt som de är så flyttar hon väll hemifrån också. Jag har pysslat och boat, gjort sagoläsnings hörna under en gigantisk sänghimmel. Tapetserat tre vackra träd i vinterskrud. I helgen ska de bli färdigt är det tänkt.
Tobbe har satt samman filmen av årets säsong, kika här för att se den!
Sommarträningen av hundarna har börjat. Lappen sitter i alla fall på kylskåpet redo att bli ifylld av våra dagliga aktiviteter. Lite glest så här i början, tar tid att byta säsong rent mentalt. Men hundarna verkar tycka det är rätt ok också. Har fått ett skräddarsytt sommarträningsprogram av våra fyisoterapeut, här ska rådas bot på struliga handleder och gamla skador.
Canada är väll den som ligger i mest hårdträning. Jag har gett mig deen på att hon ska gå nästa säsong i spannet. De gör för ont i hjärtat att hennes vilja och passion ska gå i stöpet. Frida, världens bästa fysioterapeut har även här snickrat ihop ett detaljerat träningsprogram för henne. Just nu i fas ett, så sysslar vi med klövjeträning, terrängträning och balans. Nio pass i veckan blir det. Bra de, så jag rör lite på mig också.
Ett 40 års firande av de större kalibret har vi snickrat ihop också. Jag och Michelle. 50 talet gäster. En gigantisk skattjakt som sträckte sig över hela Åre från topp till dal. Avslutades kungligt med en härlig, om jag får säga det själv, lyckad "tonsårsfylla" på nattklubben Byggets dansgolv. Än kan benen dansa som inga år förflutit. Saknat dansgolvet. Var en härlig återförening.
Precis så här gott hade vi de hela dagen. Träningverk i magen dagen blev priset.
En ny klass med blivande Hundinstruktörer har startat i Sulviken och vilket härligt gäng! Jösses, där har vi hundsveriges framtid alla gånger. Förstår inte hur lyckligt lottad jag är, att de väljer mitt företag, vilket förtroende, vilken ära att få vara med på deras resa. 
Nu har vi kanske kommit ikapp lite grand. Så nu får vi ses lite oftare. På återseende!
#1 - - Gudrun:

KRAAAAAAAAM <3

#2 - - Elisabeth:

Lycka till med allting! Du/Ni är superduktiga och väldigt inspirerande för många i vänkretsen.
Love/Mom