Fröyas mage

Fröya´s mage växer. Men särskilt många tror jag inte huserar där inne för gigantisk är hon inte på något vis. En söt liten mage som jag tror håller fyra små liv, två tikar och två hanar. Dock en väldigt okvalificerad gissning.

Men hon verkar själv känna sig tung, då det stånkas och stönas när hon ska resa sig upp. Eller lägga sig ned. Eller förflytta sig. Eller ja, de mesta verkar besvärligt just nu faktiskt. Något förväntans full inför vad som komma skall verkar blandas med liten oro, för hon följer mig som en svans och helst vill hon vara precis i min närhet. Hon har inspekterat flera platser som potentiella lyor, ännu är hon inte övertygad om att valplådan är den bästa, soffan, vår säng och under bilen är starka kandidater. På nätterna har hon börjat bädda försiktig i lådan.De råder ingen tvekan om att Fröya vet att en livsomvälvande uppgift väntar henne och gärna vill hon dela den med mig. Såklart gör vi detta tillsammans säger jag och hon verkar dra en lättnades suck.
Mycket kärlek är de när Fröya är i närheten, är nog vår mysigaste hund tror jag bestämt. Här i soffan med husse...

På onsdag har de gått 64 dagar. Då är de färdiga för livet utanför magen och vi ser alla framemot att få träffa dem! Tova inspekterar Fröyas mage, kanske hon vet något inte vi vet ;)

#1 - - Elisabeth:

Ooohh, stort lycka till!!!
Vi väntar med spänning här också. :-)

#2 - - johanna:

spännande! :)