Startklara

Mer eller mindre i alla fall. Utrustningen har kontrollerats av dommaren. Hundarna har besiktats av veterinärerna och vi är registerade på tävlingen. Öppen start och kommer gå ut kring 11 tiden.
 
 Dessvärre ömmade Fröyas handled så vi får se om hon får starta på onsdag, det blir ombesiktning på henne onsdag morgon. Men magkänslan min säger att hon inte kommer med oss. Det känns lite typiskt, då hon haft problem med den tidigare men tack vare omsorgsfull träing, rehabilitering och mycket omtanke så har den inte strulat för henne alls under all träning. Men hårda spår i förra veckan "slog upp" skadan och nu är vi där vi är.
Gör lite ont i hjärtat att förmodligen behöva lämna min lilla super wheeldog hemma, hon har ju verkligen jobbat hårt för att hänga med oss ut.
Trym och Is i veterinärbesiktningen
Själv vaknade jag av en dunder förkylning i morse. Halsont, hosta, nästäppa, värk i rygg, kropp och huvud. Hela kittet. Så får se åt vilket håll detta går. Förhoppningsvis är det som värst nu ikväll. Känns lite tungt att starta ut med en kraftig förkylning, meeeen första gången jag körde Polardistans var jag sjuk, så man har väll lite rutin på de också.
En del av mitt gäng, Fröya längst bort, sedan Töya, Modig, Leya och Himla.
Motiverade är vi hur som haver och roligt ska de bli! Vill ni följa oss så kan ni göra det via Polardistans hemsida, www.polardistans.com, jag har startnummer 7. Angelo som har lånat Sam, Nebraska och Miss Idita och kommer att köra dem med pulka och skidor har startnummer 12. Information om GPS sändningen kommer upp på hemsidan under tisdag/onsdag. Via GPS sändare så kan ni exakt följa oss på kartan.
Ses på andra sidan!
#1 - - Elisabeth:

Oooh vad spännande detta kommer att bli.
Heja Heja Sandra... Och lycka till hälsningar till Angelo också förstås.
Många många måååånga kramar/Mamma

#2 - - Lise-Lotte Johansson:

Hoppas att allt går bra och Lycka Till! Vi håller tummar och tassar för hela teamet.
Lise-Lotte