Fortsatt oro

Det gör så ont när de man älskar lider. De är så tungt när maktlöshet har överhanden. 

Tö är nu inlagd på intensiv vårds avdelningen på Strömsholm. Hans blodvärlden är ännu sämre och även mängden blod har minskat. Han syresätter sig själv enbart med 42% (65% anses vara minimum) han har en stor minskning på röda blodkroppar och en liten ökning av de vita blodkropparna (=infektion).

Han kommer nu att få en blodtransfusion i första hand för att försöka förbättra hans akuta tillstånd. Han har under eftermiddagen legat på syrgas.Imorgon om han är bättre blir de nytt ultraljud, på magen för att söka efter ett blödande magsår eller tumörer. Vi hoppas givetvis på det förstnämnda.

Men först ska vi fokusera på att han återfår lite styrka och att transfusionen går bra (viss risk).

Tusen tack alla som engagerar sig, de betyder så himla mycket.

Är så tacksam för mamma och H-P som har varit våra händer och och famnar på plats till Tö. Som har kört fram och tillbaka till sjukhuset, som har väntat på otaliga provsvar, som har tålmodigt suttit vid hans sida. Imorgon får jag äntligen åka ned och vara närmare honom och på plats.

Enormt glad för att vi har valt att försäkra alla, alla, våra hundar, individuellt, med 50.000kr på varje hund att kunna disponera. Utan ekonomisk kris kan Tö nu få den absolut bästa vården. En sak mindre att oroa sig för.

Imorgon sätter sig jag och Tova i bilen och kör ned till Enköping. Känslan av att vilja klona sig är enorm. Här hemma har vi valpar som växer så att det knakar och jag vill helst vara hos dem hela tiden. De vuxna behöver komma igång med sin sommarträning och kontoret saknar mig oerhört. Men jag kommer att vara där jag behövs allra mest, med Tö. De är nu hans tid att få min odelade uppmärksamhet och kärlek. Tillsammans ska vi nog bekämpa vad de nu än är som slagit klorna i honom. För jag tror inte Tö är redo att ge upp, hur mörkt de än känns och ser ut nu. Nu kommer jag med kraft och "jäklaranamma", håll ut lite till bara min vän.

 
#1 - - Maria O:

Å Sandra, jag håller alla tummar jag kan att allt ska ordna sig. Skönt att du äntligen kan vara tillsammans med Tö, en liten tröst i en annars maktlös situation.
Kramar till dig och din stackars lilla Tö.
Maria

#2 - - Tess:

Vi håller tummar och tassar här nere i Småland för goa lejon-Tö, och skickar styrkekramar i stora lass <3

#3 - - Elin W:

Åååhhhh vad jobbigt, vi håller tummar och tassar här hemma att han snart återhämtar sig! Skönt att du i alla fall har möjlighet att åka ner och vara nära, finnas där för honom. Hur är hans njurvärden? Kan han ha fått akut njursvikt?
Jag, Robert och Piri skickar massa positiv energi och styrka!