Försäkra mig

Jag vill försäkra mig om att alla ni fina läsare har lagt på minnet att jag numera faktiskt skriver två bloggar (på tal om att ha för mycket att göra, hmm). En högst yrkesmässigt blogg så betydligt mindre personlig, den heter "Lotus the Dog".
 
Jag skriver den tillsammans med Michelle och det är ett ganska spännande projekt! Tanken är att vi där ska kunna grotta ned oss i teorier kring beteenden, inlärning och annat spännande. Vi har tänkt blanda vår egen erfarenhet med studier och ren fakta. Valpen Lotus (en av Fröya och Is valpar, som kommer bo delvis hos Michelle och delvis här ute i Sulviken) kommer vara vårt indirekt språkrör, hans utveckling, hans motgångar och medgångar, hans utmaningar och framsteg kommer att få berätta en historia som kantas av förklaringar och fakta. Jag hoppas att det ska bli precis så bra som jag har tänkt mig.
 
Sen finns det givetsvis en rommantisk sida i mig som hoppas att den här bloggen ska följa Lotus åt hela livet, så de i slutändan blir en hel livshistoria i pränt. Men de får tiden utvisa, Lotus ska ja leva sisådär 35 år först, ok 15 år i alla fall..
 
 
Bloggen har fått ett par inlägg redan men de är väldigt basic, tanken är att ni som läsare ska få lära känna Lotus lite först, få den grundläggande informationen och sedan följa med oss på resan genom hans liv.
 
Ja jag vet, super romantiskt. Men låt mig få ha det. Lovar att den blir både sjukt intressant och lärorik!
 
Ses där! (också, för jag har inga som helst planer på att sluta skriva den här bloggen, det är min själ som ligger här, här delar jag med mig av mig och mitt liv som privatperson, den här bloggen görs ingen reklam för, den som hittar hit den hittar hit, vill nästan ha den lite hemlig ;) )