Pardiset

Så blev det äntligen färdigt. Två månader av planering, hårt arbete, blod, svett och tårar kommer till sin ända och belöningen är enorm när flocken fick flytta in i detta paradis. Så gott man sover om natten när man vet att hundarna har de kungligt bra där de bor!
Tobbe har stått för den största och slitsammaste insatsen i detta projekt och mitt hjärta svämmar över av kärlek för allt engagemang och passion han lägger in för våra hundars livskvalité. För mig. För även om de är för hundarna först och främst så vet jag att Tobbe även gjort de för att jag ville det, för att det gör mig lyckligare än något annat att se våra hundar ha det så bra de bara tänkas kan. De är kärlek åt alla håll och kanter i den här hundgården på över 1000kvm.
Så nu har vi hundarna i två flockar, vi har Canada och Is med Canadabarnen och Timbak. I den andra flocken har vi Nebraska med sin son Timber och syskonparet Idita och Modig. Twaila (som är halvbror med Timber), Tö och så lilla Trolla. Sam och Talila går i en stor hundgård tillsammans och så har vi pensionärerna Maximus, Snö och Frost som sover inne och är gårdshundar på dagarna.
Bilder kommer som utlovat här och i nästa inlägg ska jag berätta lite om all träning vi gjort med relationer och personlig utveckling hos hundarna under sommaren så långt!
Bilder från arbetet....