Saknad

Idag är det sju år sedan Diesel i språnget efter en hare hamnade framför tåget och snabbt och väldigt olustigt lämnade oss.

Sju år sedan jag skrikande i skenet av en ficklampa letade efter din kropp längsmed tågrälsen. Ångest och panik. Sju år sedan. Du är långt ifrån glömd och finns med i hjärta och själ. En sorg så stark och smärtsam har fått lägga sig och bli mindre hård och kantig.
Som en liten hustomte bor du i mitt hjärta och idag kan jag tänka på dig utan tårar. Idag kan jag minnas dig med ett leende och lycka över att fått ha dig hos mig. Saknaden är fortfarande stor, orättvisan oförstålig, men minnet av dig varmt och vackert. Tacksamheten över din närvaro stor. Idag hyllar vi ditt liv lite extra, idag är du utan tvekan med mig varje andetag.
 
Världens finaste Diesel piesel...
 
Favoritplatsen i köket på Lingongatan
Älskade pajas
 
Diesel tillsammans med en mycket ung Frost i mitten och Maximus till höger
 
 Min livsnjutare Diesel
 
#1 - - Carina:

Jag minns när jag satt och läste om det hemska som hänt i din blogg med tårarna strömmande utför kinderna. Jag hann aldrig träffa vackra Diesel men han har en stor del i det faktum att jag valde att leva med just malamuter och, inte minst, att jag får uppleva en go och varm vänskap med dig Sandra. Tack Diesel för din inspiration <3

#2 - - Elisabeth:

Han var en otroligt fin hund och han har också en speciell plats i mitt hjärta. Love