Born in the USA

En vecka i Enköping, Stockholm och lite i Helsingfors...
Förra veckan så satte jag och Michelle oss i bilen tillsammans med Maximus och Twaila bak i bilen för en resa söderöver. Hundsteg skulle ha sina årliga arbetsdagar, min mamma fyllde år, jag hade ett möte med min revisor och vi skulle se Springsteen på Friens arena. Förena nytta med nöje med andra ord.
Maximus fick följa med, för han är pensionären här hemma och med det kommer fördelar. Twaila fick följa med, för hon behöver både miljö, social och självförtroende träning.
Det blev en härlig vecka, vi fick möta våren lite tidigt (här uppe är vi glada om det blommar till midsommar) och uppleva en massa härligt!
Gör det enkelt för mig och delar med mig av min senaste vecka i bilder, håll tillgodo!
 
Twaila hade en helmysig vecka, massvis av uppmärksamhet, spännande promenader i statsmiljö och små äventyr! Här sitter hon i knäet på min mamma <3
 
En tvådagars kryssning med Silja Symphoni med Hundsteg, det blev väldigt produktiva dagar och kreativiteten flödade - så himla roligt!
 
Michelle i vår hytt
 
Lite ledigt hann vi få på båten också, en kväll på dansgolvet!
 
På väg mot konsert med Bruce Springsteen. Laddade till tusen och något spexiga och så kom denna knasiga bild till.. typ... roligt hade vi!  Hans-Peter till vänster i alla fall, Michelle och sedan mamma Elisabeth
 
Lång väntan på att konserten skulle börja

Friends arena som rymmer 66.000 personer var imponerande!
 
Konserten var fantastisk, över all förväntan! Han spelade hela "Born in the USA" albumet, några härligt annorlunda versioner på andra låtar och avslutade med "Twist and shaut" som fick taket att lyfta på arenan. Endorfinerna när vi lämnade arenan efter 3 timmars konsert gick inte att ta fel på!