De vankas bröllop

Den 23 februari ska Tobbe och jag gifta oss. Det är stort, jätte stort för mig. Jag är den där tjejen som planerat sitt bröllop typ hela sitt liv. Den som nu ser framemot att få orkestrera sitt livs planerande i tre dagar. För bröllopet ska vara i tre dagar, dumt vore de annars, att bara få en dag, av sitt livs största dag.

Inbjudningarna är gjorda och med det temat och tonen för bröllopet. Det är vinter, vinter, vinter och mera vinter. Gnistrande snö, vitt, och massa glitter. Bröllopsklänningen är inköpt, brudtärnornas beställda. Michelle ska givetvis göra bröllopstårtan och provbaken har blivit många! Maximus blir ringbärare givetvis och ett specialhalsband håller på sys upp till honom och den stora dagen.

Första provbaket gjordes i augusti

Organisatör som jag är så frodas jag bland planering och strukturering. Det är ju så himla roligt! In i minsta detalj planeras allt från vigselblad till dukning och färg på blomsterflickans korg. Det pysslas hejvilt här hemma och bättre medicinering för min utbrändhet finns inte, jag kopplar av, kroppen producerar en massa endorfiner och samtidigt skapar jag vackra ting. Bättre blir de ju inte ;)

Mina brudtärnor på planeringsmöte i höstas. Det dracks bubbel och planerades bröllop i dagarna två! Visst ser de flitiga ut =)

Men de bästa av allt, det är att jag får Tobbe som min man. Världens bästaste, finaste, snällaste Tobbe. Vårt sista år fyllt av utmaningar, sorg, framsteg och stora beslut har övertygat mig mer än någonsin, att han är mannen i mitt liv. Det vi gått igenom skulle nog kunna driva många isär, men istället har vi blivit allt mer nära och trygga med varandra. Så jag riktigt längtar till att få stå där, klädd i vitt och säga ”Ja!” till världens bästa man.