Kahleesi

Nu är hon här, isprinsessan. En vecka har hon förärat oss med sin närvaro. Gårdens allra nyaste tillskott.

Kahleesi som betyder prinsessa (men tydligen också namnet på viruset vinterkräksjukan, men de låtsas vi som att vi inte vet) kommer från kennel Cahppes och har helt andra linjer än de hundar vi har här hemma. De behöver vi, en frisk fläkt av nytt och spännande. De andra hundarna har välkomnat henne väl, Canada med en noga undersökning, Tennessee med nyfikenhet, Snö med en suck – ännu en valp att hålla reda på, Denali med stormförtjusning – en lekkamrat! De flesta med en nyfikenhet och ett snabbt konstaterande, visst kan väll hon få bo hos oss.

Kahleesi
Denali blev jättevuxen med ens, nu tycker hon själv att hon visst kan sova ute själv varenda natt på farstukvisten. Dagtid visar hon henne runt med malliga steg ”Här brukar jag leka, här brukar jag dricka vatten, här bruka jag ligga och vila, här kan man gräva, här kan man hitta foderkulor om man har tur. Den här hundgården är de jättesnälla, den här hundgården skäller de ganska mycket, den här hundgården….” Vad Denali inte vet är att Maximus övervakar de båda små tjejernas alla små steg.
 
Denali
Hon är vacker som en dag den här lilla tjejen och ganska olik våra andra hundar. Ljus ljus till färgen och utan teckning i ansiktet. Hon är väldigt lugn och balanserad. Trygg och jordad. Helt perfekt helt enkelt.

Jag tror att de här två tjejerna kommer bli mitt framtida superteam, kompletterar varandra perfekt i egenskaper och har alla förutsättningar för att bli enastående ledarhundar. Men bäst är nog att de inte vet om det än… 

 
#1 - - Anci:

Så trevligt att läsa om henne och hennes första vecka hemma i sin nya flock :)

#2 - - Gudrun:

Ett passande namn till denna skönhet!
Kram o ses snart 😊
//Gudrun

#3 - - illika:

Å vad fantastiskt vacker liten tjej!
Som GoT-nörd måste jag bara påpeka att det heter Khaleesi, inte Kahleesi. gameofthrones.wikia.com/wiki/Khaleesi
Inte för att det spelar någon roll om hundra år. ;)

#4 - - Jenny:

Så fin hon är! Det blir kul att följa hennes utveckling tillsammans med resten av flocken. 😄

#5 - - Tobbe :

Snacka om att Denali fick sig en lekkamrat.

#6 - - johanna:

vilka underbara små tjejer <3