Pyssel

Helgen som var vigdes till hundgårdarna. Lätt är nog att tänka att hundarna inte märker någon skillnad om det är lite ny färg eller inte, men där tror jag att man har fel.
Hundarna kanske inte ser färgen, men jag tror absolut att de känner att de bor i en miljö som är omsorgsfullt hanterad och omhändertagen. Kärleken som går in i arbetet när vi gör fint för dem lägger sig som en positiv energi över deras vardag. Att saker förändras i hundgården är bra ur beriknings synpunkt, ombyte förnöjer!
Varannan helg så är Fröken Jonna här ute hos oss, hon är väldigt duktig med hundarna och hjälper till med alla möjliga tänkbara sysslor, vi lagar mat tillsammans och har det gott! Den här helgen var en sån helg och till tonerna av allt från 90 tals dängor till hippa Swedish house maffia så målades hundkojor och så möblerades de om och donades i hundgårdarna!
 
Före och efter bilder är ju alltid lika roligt, så bjuder på några sådana!
 
 
I valphundgården byggde Tobbe en ny kalasbra valpanpassad koja, stor med gott om plats för valpar och tiken. Lätt att ta sig in och ur utan höga kanter eller lister, en klämlist på insidan och så mysigt skyddad i hörnet. Kungligt för nästa valpkull! Som vi finilurar på redan nu, till sommaren blir det dags igen och jag hoppas kunna ta min fina fina Is i avel tillsammans med Fröya som är ett av Canadas barn från första kullen. Något av en drömkombination =)
#1 - - Fanny:

Fint att du bloggar igen, har saknat den här läsningen! :-)

Svar: Ååå vad roligt att du säger så, tack <3
Sandra