Du fattas mig

Ligger i sängen och samlar kraft för att resa på mig. Varit vaken en halvtimme när en skata med kraft landar på balkongen som går ut från vårt sovrum på andra våningen. Bestämt går den fram till glasdörren och börjar picka hårt på glaset. Sen flyger den upp från golvet och sätter sig på balkongräcket och tittar på mig i sängen.

Idag var dagen jag åkte in till Östersund för att hämta hem Frost aska. Hämta hem Frost, men ändå inte. Sminkar mig, sätter på mig mascara, vill vara fin. Hinner inte ens ut genom dörren hemma fören första tårarna måste torkas bort.

Tog med mig Snö, han får inte lämnas ensam ännu och det var skönt med sällskapet.

Trodde att det skulle gå bra när jag väl kom fram. Men de gick inte alls, utan så snart sköterskan vänt sig om för att gå leta reda på hans urna så tornade tårarna upp sig i ögonen. Min fina fina Frost låg som aska, små benbitar och fragment i en låda. Hur gick det till? Tårarna visste sen ingen hejd och jag insåg att jag var den där obekväma människan i väntrummet som gjorde att ingen hade en aning om vart de skulle titta eller göra av sig själv. Men så var det och så fick de vara.

På vägen hem delade jag och Snö på en pommesfrites från McDonalds. Frost var i förarsätet. Snö låg bakom förarsätena på pickupen och väntade, en strips till mig, en till honom. Vi åt dem till minne av Frost. Han hade älskat att dela en pommesfrites med mig. Fast han hade såklart inte legat så snällt som Snö och väntat på sin tur, han hade gjort fjortontusen konster och till slut blivit arg på mig för att pommesen inte kom tillräckligt fort och så hade jag gett upp och gett honom dem alla bara för att få tyst på honom.

Jag är så ledsen Frost, att de blev så här. Vi var inte klara tillsammans. Du fattas mig enormt.

#1 - - Sandra P:

<3 fina vackra underbara unbelivebel tokiga Frost! <3

#2 - - Lise-Lotte Johansson:

Tomhet, saknad, maklöshet och sorg. Det finns inget att säga, känslor som inte går att sätta ord på. Tomt och tömt på allt.
Så känns det när när någon fattas en. Pusselbiten för att vi blir Ett. En vän, en hund. Vi blir Ett.

#3 - - Elisabeth:

Mitt hjärta brister....