Tillökning

Det är inte bara Nebraska som har burit på nytt liv. I mitten på december så ska vi få tillökning i familjen och inte utav någon fyrbent. Spännande och något hissnande känsla! 

Sista veckan har jag via nätet letat kläder först i butiker och sedan världen över via nätet, för den aktiva gravida kvinnan. Det är mycket provocerande att det mer eller mindre är ett obefintligt begrepp. När man är gravid så ska man sitta snällt inne och växa på korsen och tvärsen och då behöver man inga regnkläder, överdragsbyxor, täckbyxor/skidbyxor eller snickarkläder. Tydligen.

Efter många frustrerade timmar så hittade jag ett företag i Norge som tillverkar ett regnställ för gravida och ett par frilufts byxor. Så nu är det beställt och jag hoppas på snabb leverans. Att två gånger om dagen när hundarna ska utfodras och tränas behöva sätta på mig Tobbes fjortontusen storlekar för stora kläder och använda ett spännband runt midjan för att hålla byxorna uppe är minst sagt irriterande och omständigt. Man känner sig redan både klumpig och lite långsam, att sedan få på sig en utstyrsel som är som en clowndräkt gör inte saken bättre.

På riktigt. Hur kan de inte finnas en större marknad för mammakläder för den som vill vara ute och aktiv? Är helt oförståeligt och väldigt provocerande. Känner mig ofrivilligt påtvungen av samhället att inte gå ut i naturen när det är kallt och man kan bli skitig och blöt då kläder för mig inte tillverkas! Ok, kanske något hysteriskt, men lite så är det. En undran uppstår, gör gravida kvinnor under hösten/vintern ingenting aktivt utomhus de sista två månaderna?

Det är en affärsidé helt klart.

En bild från vår resa till spanien kommer här! Då behövdes i alla fall varken varma, tåliga eller slitstarka kläder. 32 grader varmt och sköna dagar vid poolen. 

#1 - - Emilia & Strike:

Håller med! Har varit hur svårt som helst för mig, aktiva dogwalkern och tävlande i flera hundgrenar att hitta passande kläder. Då hittade jag bärpaneler via Kängarubarn, de är egentligen till att kunna bära en bebis i bärsele/bärsjal under jackan men kan fungera för att täcka gravidmagen också. Min beställning kommer i början av nästa vecka, ska testa då (är i v38 imrn) och återkommer :-)

Grattis!

//fd instruktörselev från klass 11 :-)

#2 - - illika:

Grattis!!!

#3 - - Gudrun:

Finns nog inget som kan slå det vackra i en gravid kvinna!
Ses snart!
KRAAAAAAM

#4 - - Heidi:

GRATTIS Till er!!
Helt klart en affärsidé och instämmer med helt.

#5 - - Roxanne:

Du har ju helt klart en ny affärsidé där, med slogan och allt ;) "Vill du inte sitta inne och växa på korsen och tvärsen under din graviditet?"

#6 - - Mia och Zeke:

Stämmer att det är svårt att hitta vinterkläder och tydligen har det inte ändrat sig på 24 år. När jag väntade första barnet så var det vinter och jag hittade till slut ett par överdragsbyxor i någon konstig B, D eller E storlek med korta ben. Byxorna hamnade till slut i ett storkök där personalen använde dem när de var i frysrummet. Hihihi...

#7 - - Elisabeth:

Spännande värre är det iaf med tillökning, vare sig det är valp eller baby. Fast baby kanske är liiiiite mer spännande ;-)
Lycka till med kläderna och utelivet förstås.
Love You!

#8 - - Ronja:

Vad kul :D Ett stort grattis till er :D

#9 - - Maja Lovetass:

Jag förstår dig precis Sandra! Jag har dock också funnit lösningar.. Bland annat finns underställsbyxor i Ull hos märket Minimundus. Sen har Stormberg några få överdragsbyxor o friluftsbyxor..

Men det borde verkligen finnas fler alternativ! Hur många gravida hundägare finns det inte.. Jag klarar mig än sålänge i mannens kläder men snart behövs alternativen..