Projekt

Ett nytt hundhägn tar form. Glädjen hundarna har över utrymmet, möjligheterna och leken är uppenbar. Hundarna som bor i hägnet älskar sitt hem. Så länge har tanken legat och grot, vi borde ha ett hägn till. De andra hundarna förtjänar samma frihet och livskvalité.

Så under våren började vi. Gräva och borra för att sedan gjuta stolparna. Montera snestagen. Preparera marken. Bygga stommen för hundhuset. Inte så sakta men säkert tog en ny plats för hundarna att bo form. Ett bygge fyllt av så mycket kärlek och förväntan. Jag kan gå runt där inne, i det ofärdiga och lite röriga och bara njuta. Föreställa mig hur väl hundarna kommer att trivas. Gör mig lycklig.

Det är mysigt att skapa tillsammans med Tobbe för våra hundar, vi bollar ideér och fantasin får löpa fritt. Det är verkligen ett stark gemensamt intresse och passion, att våra hundar ska ha det så bra det bara tänkbart är. Investeringar i dem vi älskar, i framtiden, i livskvalité.

Känns som vi kommit lite mer än halvvägs. Åtta ton grus ska in, det kommer kräva lite muskelmassa. Belysning ska anläggas, elen grävas ned i marken. Grinden ska gjutas och så till sist, staketet ska hängas.

Jag återkommer med mera bilder när det är klart!

 
Såklart bjuder jag på lite valpbilder också, nu 2.5 vecka gamla redan!
#1 - - Elisabeth:

Fantastiskt fin det kommer bli.
Och vovvarna blir man bara mer och mer kär i.

#2 - - Malin W:

Härligt! Förstår känslan. Här har det funnits en plan för hägn sedan en längre tid men först nu börjar den ta form. Lite bökigt då det är i skogsmark så det får ta sin tid men kommer bli väldans bra då det är klart känner jag :)
Farligt söta valpbilder! <3
Kram på er!

#3 - - Jenny:

Åh det låter så härligt att kunna planera ett hägn. Jag längtar så tills jag har möjlighet att ge mina hundar ett eget hägn. Jag vet att de skulle trivas så bra. Jag blir alltid inspirerad när jag läser din blogg. Helt underbart söta valpar förresten 8)