Sommar!

Sommar och sol i Sulviken. Den här sommaren har hittills varit helt otrolig, värmen låter inte hejda sig och solen strålar dag efter dag på en klarblå himmel. Superhärligt! As we speak är det tryckande 32 grader och vindstilla i Sulviken!
 
Hundarna tillbringar de mesta av dagarna i skuggan men efter tiostryket sätter de fart och gör av med all energi de samlat på sig under dagen. Vi sysselsätter dem mest med badbesök i sjön, balansövningar och godissök. Finns så mycket jag vill berätta för er men så lite tid. Ska återkomma med den spännande relationsträningen vi gör här hemma!
Valparna växer så att det knakar och är idag redan 6 veckor gamla. De är stor skillnad på den här kullen och Nebraskas. De har ett annat cool de här valparna. Om de är gener, Canadas rutin eller att de är bara är fem stycket är svårt att säga. Förmodligen en kombination. Men viljan saknas dem inte och inte kärleken heller, de precis som sin mamma älskar att pussas och vara nära!
Upplevelsebanor, bilträning, möte med sjö och vatten, socialträning och små utflykter avlöser varandra här ute. Det är dags att börja fundera på vart vilken valp hör bäst hemma och det är i vissa fall lätt och i andra fall hiskligt svårt. 
Det nya hägnet/hundgården är efter två månaders arbete klart och i nästa inlägg ska jag visa er bilder på det. Blev så himla bra!
Vi har fortfarande inget internet, inne på åttonde veckan nu. Besvärligt, trist, frustrerande och otroligt irriterande. Men tänker inte ödlsa mer energi på det än jag redan har. Men då vet ni varför uppdateringarna är så få.