Bröllop!

Jaaaa! Vilken dag! Många var det som sa till mig innan att detta skulle bli den bästa dagen i mitt liv, så förväntningarna var inte små direkt. Trots det, överträffade dagen alla förväntningar. En helt otrolig dag! Håll i er, för nu kommer det bilder i massor!

Så stort, så maffigt, så roligt, så känslosamt. Med släkt och vänner från hela Sverige och Norge, som under dagarna tre roade sig kungligt i vårt sällskap kunde de inte gå fel. 70 gäster delades dessa dagar med oss och jag tror det som gjorde det så otroligt roligt var att varenda en var på strålande humör och laddade till tusen!

Ska man göra det, så ska man göra det ordentligt och för oss blev det självklart att det skulle vara en tredagars fest! Temat var givetvis vinter, gnistrande glitter och mörk blått. Planeringen var omfattande, vi har pysslat med detta de senaste sex månaderna och allt från vigselprogam till små personliga presenter till alla gästerna har gjorts. Detaljerna var viktiga och inget lämnades till slumpen.  Resan har varit otroligt rolig!

Vigselprogram och bubblor med snöflingor
 
Välkomstdrinken, bubbel med personlig ettiket
 
Placeringskorten
 
Personliga presentpåsar på allas platser

Vi började fredag 09.30 ute hos oss i Sulviken. Där lagtävlingar anordnades, det lektes, skrattades, fuskades, lunch bjöds på och såklart malamute mys för den som ville! Det var högt i tak och jag önskar jag kunnat frysa tiden en stund, för vi hade så roligt!

Teamwork på skidor av plankor, så mycket svårar än man kan tro!

En tävling som spårade ur något, då alla medel till slut var tillåtna och sabotagen för andra lagen växte sig stor. Skrattade så magen värkte, till slut låg alla från vänner, morföräldrar till släktingar i en stor hög.

Lekarna fortsatte efter lunch i vår utbildningslokal. Där dryckeslekar med levande ljus lockade fram barnasinnet i alla.....
 
Närmast på bild Tobbes två mostrar Sonja och Mona

Bröllopet hölls på Kall Auto Lodge, ett tjusigt hotell vackert beläget i Kallbygden, med utsikt över Åre skutan. De flesta gästerna bodde på hotellet, vilket skapade en fin samanhållning och många tillfällen för att lära känna varandra.

Där badades och bastades under fredag eftermiddag efter lagtävlingarna, det dracks och åts. Sedan blev det mingelkväll med bubbel och snittar. Roliga mingelaktiviter och prisutdelning från dagens lagtävlingar. Stämningen var på topp och luften vibrerade av förväntningar!

Bubbelbad, bastu och drinkar! Kan inte bli fel. I poolen här sitter jag, Tobbe, min pappa, min mamma, Michelle, Runar N och hans förtjusande flickvän Nathalie, Johanna och Beatrice.
 
När min mamma får för sig att rulla sig i snön, DÅ vet man att det är fest!
 
Spa följdes av mingekväll med snittar och bubbel, prisutdelning till lagtävlingen och annat spex
 

När den stora dagen kom, var det uppstigning strax efter 05.00 och några timmar på salong väntade, med champagne, goda ostar och choklad. Med mig var mina två tärnor och mamma såklart. Även blomsterflickan Jonna tittade in en stund.

Vigseln blev väldigt känslosam, pappa ledde mig fram till altaret där Tobbe stod och väntade mig. Känslan var översvämmande och tårarna gick inte att stoppa, var helt oförberedd på att jag skulle reagera så starkt. Men när Tobbe stod där, stiligare än någonsin, trygg och vacker, så bara brast det. Mannen i mitt liv, allt runt omkring försvann och hela jag fylldes av känslor större än livet. Det fanns bara vi två. Var det största ögonblicket i mitt liv.

 
 
 
 
Maximus var med i kyrkan som ringbärare, ett special uppsytt halsband med ringpåse hade han. Han sjung och ylade både i ton och takt i kyrkan.
 
 

Givetvis blev det hundspann från kyrkan, vår första tur med Siberian Huskys. En vän till oss körde oss, en adrenalinfylld tur där fotografens knä och utrustning var en hårsmån från katastrof. Men gick ju fint. Finns en härlig filmsnutt på detta, den kan ni hitta på facebook, om ni gillar "Sulviken upplevelser", så kan ni kika på den där"

 
 
 

 

Middagen! Allt klaffade, vi hade ett underbart värdpar, fantastiska toastmasters, maten var utsökt och de vackra talen avlöste varandra. Gästerna överraskade med ett Harlem Shake, och helst plötsligt dansade alla middagsgäster i fullt ös!  Mitt i ett lyckorus.

 
 
Tårtan hade Michelle gjort, gudomlig god!
 
 

Sedan var det dags för den gotländska traditionen ”Brudvisning” där bygden får komma och se brud. Bruden bjuder på salta kringlor och gotlands dricka. De brinner facklor och i vårt fall röktes även kubanska ciggarrer. Festen bubblade!

Vidare följde brudvalsen, dans älskare som vi båda är hade vi övat in en brudvals som mitt i bröts av med musik från Michael Jackson och vi släppte loss i en koreograferade dans till allas förtjusning – kul!

 
  
 
  

Nu var det klackarna i taket, herregud, fanns inget stop på festen och det dansades svettigt till allehanda takter. Gammal som ung! Vilken kväll!

 
 
 

 

Dagen efter var det gemensam brunch, en fin avslutning. Och när alla gäster åkt hem, adrenalinet lagt sig, så finns det bästa kvar. Jag har blivit Fru Tellström, Tobbe har blivit min man. 

Tack för all hjälp vi fått, som skapade en magisk helg för oss. Och tack alla för alla bildern vi fått av er, ni har förevigat vår dag!

 

#1 - - Ann-Sofie:

Fantastiska bilder och det är lätt att se att ni hade ett underbart bröllop. Jag önskar Er all lycka i framtiden, ni är ett så himla fint par o passar så otroligt bra tillsammans.
Kramar till er båda.

#2 - - Sussi:

Åh ! Så vackert, så fint. Lev lyckliga i alla era dar <3

#3 - - Mona:

Jättegrattis! Ni såg så fina ut och verkade ha det så himla fint, precis som det ska vara! :-)

#4 - - Caroline:

Ni ser ut att ha haft underbara dagar! Det riktigt strålar om er! :)

#5 - - Irene:

Vakert, underbart och kärleksfullt, stämmningen från text och bilder känns ända ner här i Skåneland! =)

Svar: Så roligt att höra!
Sandra

#6 - - Fredrica:

Vilket underbart bröllop! Det verkade vara en helt fantastisk dag för er :)

#7 - - Therese:

Men gud, jag blev alldeles gråtmild bara av att läsa om ert bröllop, och se alla bilder! Ser ut som ni fått ett riktigt sagobröllop!