Summerquest

En vecka, 28 personer, 39 hundar, ösregn, blåst och fyra plusgrader. Men det blev ändå så j-vla bra!

Vilken vecka vi hade, vi bjöd in nära och kära för en vecka i Sulviken med varierande aktiviteter. I min planering så skulle solen skina och värma, men i verkligheten bjöd fjällen på sedvanliga överraskningar och det blev en vecka av höst. Idag, när jag skriver detta så är det 24 grader i skuggan, stekhet sol och inte ett moln på himlen. Livet i fjällen i ett nötskal.

Vädret tycktes dock inte spela någon som helst roll, att det är sällskapet som gör upplevelsen bevisades. En helt underbar blandning av människor från hela vårt avlånga land inkvarterades hos oss och festligheterna avlöste varandra. Varje dag hade sitt tema och våra gäster deltog  i alla delar med stort engagemang!  Magmusklerna tränades genom skratt, benen genom topptur och själen genom goda vänners närvaro.  

Bästa sätt att dela med sig av dessa dagar är utan tvekan i bild, då en bild säger mer än tusen ord.

Första kvällen körde vi "Kick off" i form av en trekamp! Veckans bästa väder bjöds vi på här, då de inte regnade och temperaturen var hela 12 grader
 
 Topptur på Suljätten

 Sikten var obefintlig och dimman tät, det var kallt och rått, men inte en sur min. Korv grillades, skratt hördes och alla vara imponerande nöjda med att vara på en vacker fjälltopp helt utan utsikt.
 
Från fjälltoppen till relaxavdelningen. Kall Autolodge har en förstklassig relax avdelning med bar och där spenderade vi närmare tre timmar innan vi begav oss till deras restaurang för middag.
 
Nästa dag var det tid för skattjakt, en riktig skattjakt. Varje lag gavs en väska med behövdligt innehåll, allt från kompass och kniv till färdkost och stärkande dryck (läs alkohol). Sedan gav de sig de tre lagen ut på en fyra timmars jakt på att först finna skatten.
 
 Ett uppdragsbrev samlade lagen, sedan en ledtråd som började jakten
 
Ledtrådarna förde deltagarna genom vatten, spökhus och till öar. De förseddes med snappsar och sträkande dryck genom hela dagen
  
Båt var färdmedlet för att ta sig till ledtråden på ön
 
Skatten fanns på en strand, där vi även väntade med korvgrillning och kaffe. Regnet öste ned, vinden piskade och det stod vågor på Kall sjön! Men alla vara superglada och energin var på topp! Vilka människor till vänner man har! 
 
På kvällen var det räkfrossa och efter dagens akiviteter så stod det högt i tak!
Dagen ägnades åt flugfiske kurs med Håkan för den som ville
 
Prommenad på fjället med hund för den motionssugna
 
Eftermiddag och dags för poolparty! Vädret stoppade ingen och "beach wear" sattes på! En egen poolbar hade vi och grillbuffé! Här min mamma tillsammans med sambo Hans-Peter som agerar förstklassig strandraggare =)
 
Stencoola Christoffer från Göteborg
 
En poängjakt var på sin plats, fyra lag delades in och 30 minuter av adrenalin inleddes! Ett dopp i Kall sjön gav 30 poäng som många införskaffade till sina lag!
 
Dopp i poolen var ett måste!
 
 Tack alla ni som gjorde vår sommarträff helt fantastisk!
#1 - - HP:

Har jag sagt förut att du är en bra fotograf ? ...också.

Svar: Tack <3
Sandra

#2 - - Elisabeth:

Tack för otroligt roliga dagar trots vädergudarnas ovilja att ge oss lite sol!
Roliga och fina bilder...
Kram Mamma