Juletider

Lördag den 28 december. Ute blåser det hårt, solen skiner och hundarna är tillbaka i sina hundgårdar efter en 2 mila tur på morgonen.
Idag väntar bakning, lite pyssel inomhus och en film ikväll. Ledig är ordet och jag njuter till fullo. Imorgon väntar en överraskning...
 
Lillebror Erik (längst till vänster), Hans-Peter, Mormor och mamma har varit här under julen
 
Pulkaåkning!
 
 
 
Speldags
 
Grabbarna gjorde ett pepparkakshus

Vi andra lagade mat
 
 Färdigt!
 
 
Canada har intagit bästa platsen

 Dags för middag 

 Syskonskaran tre, Erik, mig själv och Michelle främst i bild
 
 Sedan blev det julesånger till gitarrtoner

 Julklappsutdelning! Min mamma tillsammans med sin sambo Hans-Peter
 
God fortsättning från Sulviken

En god jul

I Sulviken ligger snön gnistrande vit, här är familjen samlad och minusgraderna biter i kinderna. Ledig sedan några dagar tillbaka och börjar komma ned i varv.
Kör hundar, promenerar och myser i hundgårdar och vid köksbord. Julskinkan är färdig och tjuvsmakad på. Sju sorters julgodis bakat, julklappar rimmade på. Tända ljus i hela huset och sprakande brasa i öppna spisen.
Välkommen julen!
 
En promenad mitt på dagen, Suljätten i bakgrunden
 
Nytillskottet, Timberland, Nebraska´s valp
 
 
 
 
 
 

Torsdag

Hälften av våra hundar besökte Racklöfska skolan i Järpen. Klapp och mys stod på schemat och hundarna fick nonstop uppmärksamhet hela dagen lång. I förgrunden står Frost.
 
 Inga konstigheter här inte. Bara barn som har mysstund med hundar, Miss Idita undrar dock varför ingen myser med henne. Tö längst bort och Modig här närmast är barnens två favoriter.
 
 Fröya mys. Ett väldigt aktivt pussande som är svårt att värja sig för!
 
 Tö mys. "Om du håller om mig kan jag ligga här hur länge som helst!" Hans blick talar sitt tydliga spårk, "-men kom inte och stör nu matte"
 
Sedan bar det av vidare till Sundpro selar, där vi måttade ut selar till alla unghundar. Sex stycken nya selar beställdes med reflexer, namnmärkta och i olika färger.
 
 Modig prövar ut en sele
 
 Måtten skrevs ned tillsammans med färgval och namn
 
 Trym tyckte det var så mysigt i Sundpro´s systuga att han kunde bli kvar en stund till sa han
 
 Vidare till Åre hundrehab där ett simpass väntade Canada. Hon har äntligen fått börja simma och det går i små steg framåt med ännu bara ett litet bakslag. 
 
 Hem till andra halvan av hundarna. Maximus väntade tålmodigt på vårt sällskap och intog bästa platsen i riskudden när middagen dukats av bordet.
 
 Mys framför brasan och julklappsinslagning fick avsluta dagen