Vår bästa tid är nu!

Fantastisk april väder! Solen strålar från en klarblå himmel varenda dag, kylan håller snön i sitt grepp och vi njuter och åter NJUTER!
Tänk er själva, det bästa av två världar, vinter och alla dess aktiviteter, men med solens varma strålar, med vältränade hundar som vi bara nyttjar för solskens turer (då tävlingssäsongen är slut), kravlöst för oss likväl hundar. Vi delar gemenskapen och glädjen över snön och bara njuter av varandras sällskap! 
Härligt är att se hundarna utsträckta i snön efter en tur upp på fjället, kisande mot solen, sträcker ut sig, njuter. De tycks säga, det här gjorde vi bra, det blev en bra säsong, nu tar vi semester!
 
Töya i solskenet
Här komer bilder från turen i onsdags, en helt vanlig onsdags eftermiddag - tänk va! Man får nypa sig i armen att man har det så här himla bra. Kan fortfarande inte greppa att vi bor med dessa förutsättingar. Jag och Tobbe åkte ut tillsammans med en bekant till oss.
 Bilden är tagen några km från vår gård, vi har kört upp hit på mindre änn 30 minuter och är då helt omringade av fjäll. Detta är mitt hem, kan inte bli lyckligare!
Mitt spann främst med Canada och Nebraska (som börjat gå som ledarhund med stor framgång). Vill också tillägga att Nebraska för mindre än 3 månader sedan inte kunde se Canada utan att göra utfall. Nu går de tryggt sida vid sida OCH sammarbetar väldigt fint. Hemligheten? TID! Nebraska behövde bara landa från sin unghunds tid och inte pressas. En viktig läxa jag lärt mig, att när relationer knasar mellan hundar, ska man vara lika försiktig med att pressa fram en relation till att dömma ut en relation. Ofta behöver de bara få tid. Tid.
 
24 malamuter på tur, ganska häftigt faktiskt
 
Lycklig i hjärta och själ, på ett fjäll med mina hundar, min man och solsken. En helt vanlig onsdag. Livet är underbart.