Tidningsreportage

Har ju helt missat att visa er tidningsartiklarna vi varit med i under hösten!

I somras ringde en reporter från Expressen mig och frågade om jag vill göra ett reportage i deras bilaga ”Din hund” om att gå fint i kopplet. Det skulle vara ett super pedagogiskt reportage med tydliga bilder och bra tips. Ja varför inte, kunde vara roligt!

Då de ville ha en hund av medel storlek fick jag ringa in en då våra knappast passar in i den mallen. Fick bli en gammal elev och numera även god väns hund, Kora. En spansk gatuhund.

En varm augusti dag träffade vi reporter och fotograf i Stockholm och det blev ett idogt arbete, med en minst sagt svårflirtat Kora. Men det var roligt att få ”svettas” lite, inte helt enkelt dock att se till att hunden ser ut som fotografen önskar, att jag gör det som ska tydligt framställas på bilderna och samtidigt se avslappnad ut, hua! Men allt som allt var det roligt och både reporter och fotograf var förstående med det faktum att man skulle jobba med djur.

Blev ett bra reportage, fick väldigt fin feedback och bilderna blev till slut riktigt bra! Bilagan kom ut i slutet på september och såldes rikstäckande, kul!

 

Färdigt repotage!
 
Många pedagoiska bilder =)

 

Värnamo nytt!

När vi var nere i Vaggeryd på malamute specialen kom Värnamo Nytt dit för att göra ett reportage om träffen och rasen. Trevlig reporter och fotograf igen och såklart ställde vi upp intervju och fotografering. Lilla Trym hamnade till och med på första sidan!

Trym på förstasidan
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - Elisabeth:

Jag är en mäkta stolt Mamma :-)

#2 - - Jenny o Charlie:

Meeen så kul!! Höll på att få en hjärtattack att jag missat att du bodde här i Värnamo men så var ju inte fallet haha! Har jobbat som fotograf på VN så det var synd att inte jag fick fota det här reportaget ;-)