De vankas bröllop

Den 23 februari ska Tobbe och jag gifta oss. Det är stort, jätte stort för mig. Jag är den där tjejen som planerat sitt bröllop typ hela sitt liv. Den som nu ser framemot att få orkestrera sitt livs planerande i tre dagar. För bröllopet ska vara i tre dagar, dumt vore de annars, att bara få en dag, av sitt livs största dag.

Inbjudningarna är gjorda och med det temat och tonen för bröllopet. Det är vinter, vinter, vinter och mera vinter. Gnistrande snö, vitt, och massa glitter. Bröllopsklänningen är inköpt, brudtärnornas beställda. Michelle ska givetvis göra bröllopstårtan och provbaken har blivit många! Maximus blir ringbärare givetvis och ett specialhalsband håller på sys upp till honom och den stora dagen.

Första provbaket gjordes i augusti

Organisatör som jag är så frodas jag bland planering och strukturering. Det är ju så himla roligt! In i minsta detalj planeras allt från vigselblad till dukning och färg på blomsterflickans korg. Det pysslas hejvilt här hemma och bättre medicinering för min utbrändhet finns inte, jag kopplar av, kroppen producerar en massa endorfiner och samtidigt skapar jag vackra ting. Bättre blir de ju inte ;)

Mina brudtärnor på planeringsmöte i höstas. Det dracks bubbel och planerades bröllop i dagarna två! Visst ser de flitiga ut =)

Men de bästa av allt, det är att jag får Tobbe som min man. Världens bästaste, finaste, snällaste Tobbe. Vårt sista år fyllt av utmaningar, sorg, framsteg och stora beslut har övertygat mig mer än någonsin, att han är mannen i mitt liv. Det vi gått igenom skulle nog kunna driva många isär, men istället har vi blivit allt mer nära och trygga med varandra. Så jag riktigt längtar till att få stå där, klädd i vitt och säga ”Ja!” till världens bästa man.

 

 

 
 
 
 
#1 - - Isabelle:

Åh va härligt det låter!
Nu blir det till att önska er lyckönskningar för framtiden och vänta på de vackra bröllopsbilderna!

#2 - - Syster:

Det låter underbart! Jag hoppas att ni får ett underbart vinterbröllop omgivna av kära vänner!

#3 - - Fredrica:

Vad roligt för er :) grattis och lycka till ;)

#4 - - Brudgummen:

Vilken härlig bild när Linda Och Mich sitter med sina champangeglas och planerar...vad jag gjord? Byggde på en 6-rums hundkoja;)

#5 - - Elisabeth:

Tobbe: Jag gillar sista bilden på Dig och Sandra. Den är så fin....
Kram Elisabeth

#6 - - Jenny R :

Åh Grattis! Va kul! Låter superspännande att planera bröllop.

#7 - - Nadine Fasth:

Underbart, vilket bröllop!! :D

#8 - - Caroline:

Hum, i kommentaren ovan skulle det ju så klart inte så syster.. mitt namn var visst autoinställt från att jag kommenterat min systers blogg :P


Svar: Förstod att det var något sådant =)
Sandra

#9 - - Flutterby Photography:

Den bröllopsfotografen (om sådan nyttjas) lär ha det skitkul och skitjobbigt att dokumentera dagarna tre! ;D

Svar: Vi har tre stycken =)
Sandra

#10 - - illika:

Grattis grattis grattis!