Välkommen till min nya blogg!

Det är med blandade känslor jag nu skapat denna nya bloggen. Den förra verkar ha helt gått i rök tillsammans med företaget som distrubierade den, så jag tillsammans med väldigt många andra bloggare har gått miste om sina bloggar.


I mitt fall handlar det om år av passionerat skrivande och det känns som en del av mig har tagits ifrån mig, för att vara lite dramatisk. Men men, inget ont utan något gott med sig och förändring ska ju vara bra. Så nu börjar vi om här!

Varmt välkommen hit. Läser du detta är det toppen, för då har du hittat hit! Mina närmare 5000 läsare har jag ju ingen möjlighet att underrätta om att jag nu finns här, då den gamla bloggen inte längre existerar att läsa i och då heller inte förmedla information i. Så är det så att du känner andra som brukar läsa min blogg, sänd dem gärna denna nya blogg adressen!

Här ute i Sulviken rullar livet vidare och hundgårdarna börjar kors i taket att bli färdiga, lovar att komma med en bilduppdatering till er snart!

Valparna växer så det knakar och vi har fullt upp med deras träning, igår var vi på kurs med alla fyra och det tyckte de såklart var toppen roligt. På bilden nedan sitter Trym och Leya med Tobbe och tar en stunds vila från allt lärande och alla intryck!

Imorgon väntar redan 13 veckors sprutan för dem och med det en resa till storstaden Östersund.

 

Vi börjar väll så här, lite försiktigt, i den nya bloggen. Lovar att snart skriva igen!

#1 - - Malin Johangården:

Synd med den andra bloggen, men bra att du startat en ny!

Ha det gott!

Malin

#2 - - Sarah:

Usch va tråkigt att den gamla försvann, man har ju så mycket "minnen" på dem. Riktigt fin var dock denna så det blir säkert jättebra :)

#3 - - Jenny Ramström:

Såklart jag fortsätter följa dig här...jag undrade just vad som hänt när man inte kom in på bloggen eller själva bloggsidan. Vi hörs och ses 8D Jenny R

#4 - - Elisabeth:

Lycka till med nya bloggen!
Love You/ Mom

#5 - - Lena Flodman:

Jag skulle ha tryckt på gilla knappen om det fans en sådan.

#6 - - Malin:

Hej!
Visa servrar har blivit nerstängda pga att vissa av dom varit i kontakt med ett trojanskt virus. FBI har försökt komma åt viruset och har nu stängt alla servrar viruset varit i kontakt med. Vissa webbplatser går inte att komma åt däribland doggyblogg. Först idag kunde jag gå in på din blogg igen efter 2v. Så den ska finnas kvar bara att webbplatsen var tillfälligt stängd. Finns mer om detta att läsa på aftonbladet. Glad att ha din blogg tillbaka iaf! :)

#7 - - Jenny:

Hej Sandra! Jag hittade hit via din gamla blogg, det går fortfarande att gå in och läsa där. Ska bli kul att följa nya bloggen! Lycka till!

#8 - - Sofia:

Fast jag hittade hit genom din gamla blogg, så den finns:) Kanske allt var nere några dagar!?!
Vad fint ni har fått det där uppe och vad det hänt mycket med företaget sedan dina kurser i Vasaparken i Västerås!
//Sofia med gårdshundarna

#9 - - Anonym:

Välkommen till blogg.se. ;)